Klanten beoordelen ons gemiddeld met Veilig betalen met iDEAL, PayPal en Creditcard

Privacybeleid

Bescherming persoonsgegevens
Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus vandaar dat wij een privacybeleid hebben opgesteld. Logo in Vector zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Wij verwerken de persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Over ons
Logo in Vector wordt beheerd door Adams Media.

Onze gegevens zijn:
Adams Media
Vaandelhof 11
6852TJ Huissen
KvK 64842444

Welke gegevens verzamelen we?
Wanneer u een logo in vector heeft aangevraagd of een contactformulier heeft ingevuld, zal u gevraagd worden om uw gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die u zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor – en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Website
  • Bedrijfsnaam

Met welk doel gebruiken we de persoonsgegevens?
De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden: Uw voornaam, e-mailadres en telefoonnummer die u invult bij een contactformulier, worden gebruikt om:
– Het afhandelen van uw betaling;
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;
– Om goederen en diensten bij u af te leveren.

Uw gegevens op LogoinVector.nl
Wanneer u een logo heeft aangevraagd of een contactformulier heeft ingevuld kunt u te allen tijde een verzoek indienen om uw gegevens te laten verwijderen. U kunt een mail sturen naar info@www.logoinvector.nl waarin u een verzoek kunt indienen. Uw gegevens worden vervolgens verwijderd uit onze database en zal niet worden bewaard.

Beveiliging persoonsgegevens
Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two-factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Communicatie
Wanneer u een e-mail of ander bericht naar ons verzendt, is het mogelijk dat we dat bericht bewaren. Als u daarvoor uitdrukkelijk toestemming gegeven hebt, sturen we u regelmatig (per kwartaal) een e-mail. Deze bevatten waardevolle en inhoudelijke artikels en informatie. U kunt zich op elk moment zelf uitschrijven voor deze nieuwsbrieven.

Cookies
Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door uw browser op het apparaat waar u onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website gestuurd worden wanneer u de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kunt u vinden op de website ConsuWijzer. Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op uw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Facebook advertentiecookies
Met uw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor u relevante advertenties worden weergegeven.
Meer informatie over cookies van Facebook vindt u hier.

Google Analytics
Ook door ons statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks de website bezoeken zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat u ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen u daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vindt u hier.

Uitschakelen en verwijderen
Wilt u de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kunt u doen via onze modal pop-up / browserinstellingen.

Dingen die u altijd kunt doen

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in uw browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
  • Geef in uw browserinstellingen aan dat u niet ‘getrackt’ wilt worden.
  • U kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit uw browser en eventueel kunt u ze ook blokkeren per domein.

Via de website Your Online Choices kunt u meer uitleg vinden hoe u cookies kunt uitschakelen.
Heeft u verder nog vragen over cookies? Neem dan gerust contact met ons op via info@www.logoinvector.nl .

Social Media
Van de volgende Social Media Platforms hebben wij buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media Platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vindt u de verschillende privacy verklaringen:

Links
Op onze website zult u links naar externe websites aantreffen. Door op de link te klikken gaat u naar een website buiten Logo in Vector om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij u hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn
Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer u een verzoek indient voor verwijdering van uw persoonsgegevens zullen wij uw persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van desbetreffende maand uit onze database verwijderen.

De gegevens in ons boekhoud- en CRM systeem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichtingen te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaan de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten
U heeft altijd het recht om uw toestemming voor het verwerken van uw gegevens in te trekken, waarna wij uw gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van uw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

U heeft ook recht op inzage in uw persoonsgegevens en het recht om uw persoonsgegevens te rectificeren. Als u wilt weten welke persoonsgegevens wij van u verwerken, dan kunt u een (*schriftelijk) inzageverzoek indienen.

Mochten uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt u ons (*schriftelijk) verzoeken om uw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heeft u op het wissen van uw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heeft u recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van uw gegevens. Ook hiervoor kunt u een (*schriftelijk) verzoek doen.

Wij zullen uw verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen.

* Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. U kunt uw verzoek aan ons e-mailen via info@www.logoinvector.nl.

Doeleinden
Wij verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij wij van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Wijzigingen
Wij behouden ten allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Pixels omzetten naar vector? Vraag nu uw vector logo aan!

Pixels omzetten naar vector? Vraag nu uw vector logo aan!

KvK nummer: 64842444
BTW nummer: NL001109553B52
IBAN: NL89 INGB 0008 3827 10
Google Beoordelingen
5.0
Google Beoordelingen
5.0
KvK nummer: 64842444
BTW nummer: NL001109553B52
IBAN: NL89 INGB 0008 3827 10
Scroll Up